Odoo Forum App

Odoo Forum App er et open source alternativ til Stackoverflow og Quora

Med Odoo Forum App kan du:

Få mere trafik på din hjemmeside

Debatter, der er foregået i appen, indekseres automatisk og kan derefter findes gennem søgemaskiner som eksempelvis Google. 

Dette giver flere søgeord og kan forbedre din SEO, eftersom der kommer nyt indhold til når forummet benyttes. 

Forudse dine kunders behov

Gennem emner, der debatteres i forummet, kan du nemt finde og drage fordel af de emner, der er mest populære.  

Du kan nemt forudse dine kunders behov og ønsker ved at analysere de mest sete, mest delte og mest spændende emner. 

Få et dokumentationsbibliotek

Forummet tillader genbrug af de mest interessante svar fra forummet. 

Hermed kan du nemt gøre de bedste og mest spændende svar til en officiel dokumentation ved at tilføje dem, med et enkelt klik, til dit dokumentationsbibliotek.

Forum Appen giver dine besøgende relevante oplysninger

 
Skab indsigtsfulde debatter og diskussioner, der skaber organisk indhold til din søgemaskine. 

Når indholdet fra forummet kan findes af søgemaskiner, bliver din hjemmeside automatisk brugt som en pålidelig kilde, der kan løse dine besøgendes problemer, ved at give dem de oplysninger de søger. 

Med forum kan du blive ekspert indenfor dit specifikke område, mens dine kunder nyder godt af al den viden, der er blevet samlet gennem debatter. Forum Appen skaber kundetilfredshed


Forum Appen tillader at du kan forbedre dine produkter og tilmed reducere din arbejdsbyrde. Appen giver nemlig dine kunder mulighed for at stille spørgsmål direkte på din hjemmeside. Samtidig kan de hurtigt og nemt finde svar, eftersom debatter gemmes automatisk. Dette sparer både dine kunder og dig for spildt arbejdstid. Med en automatiseret database for debatter og diskussioner, får du en effektiv platform for support til dine kunder, hvilket vil reducerer tid brugt på at besvare spørgsmål til kunder, over chat eller andre medier.

 

Odoo psæt et system for at give dine mest aktive medlemmer adgang til flere funktioner
Odoo forum til hjemmeside er en effektiv kommunikationsform

Relevant indhold for dine kunder

Kunder er nemmere at holde engagerede, hvis dit indhold er relevant - Forum Appen tillader, at du kan tildele points til medlemmer, alt efter om deres svar, likes, delinger og generelle indlæg har god relevans. 

De medlemmer, der er mest aktive, eller har flest point, kan herefter tildeles adgang til flere funktioner på din side. Dermed skaber du en stærk grobund for engagement ved de kunder, der er med til at skabe din vidensbase.