VK DATA OM

ODOO ROADSHOW 2022


  • Du får mulighed for at høre om et af markedets absolut bedste ERP-systemer

  • Du får indblik i, hvordan du kan optimere din virksomhed med digitalisering 

  • Du får de vigtigste oplysninger fra aftenen samlet her 

  • Du får indblik i E. Krags oplevelser med Odoo og VK DATA 


KONTAKT​​​​ MIG 

Odoo Roadshow i København

Nåede du ikke med til Odoo Roadshow 2022?
Vi har gjort det nemt og samlet de vigtigste punkter fra aftenen herunder. 

Hvad er Odoo Roadshow?

Odoo Roadshow er en årlig tilbagevendende begivenhed, som vi nu endelig havde fornøjelsen af igen, efter to år med corona og aflysning. Formålet med Roadshowet er, at give viden omkring de fordele og egenskaber, som Odoo ERP system kan give din virksomhed. Samtidig ønsker Odoo at skabe et professionelt forum, hvor der er mulighed for at netværke med andre virksomheder, partnere som VK DATA og medarbejdere fra Odoo. 

VK DATA  deltog i Odoo Roadshow 2022 som Gold Partner og stod til rådighed for en snak om udvikling og effektivisering af de fremmødtes virksomheder.  

KONTAK​​​​​​T MIG 

 
 

Få indblik i et af markedets bedste ERP-systemer

VK DATA - Se mulighederne med Odoo

Se mulighederne med Odoo

Odoo ønsker at bringe virksomhedsledere, teamledere, it-professionelle og tjenesteudbydere fra hele verden sammen, for at danne et fællesskab, der er dedikeret til at lære om løsninger til virksomhedsstyring.  

Odoo lancerer hvert år en ny version af deres ERP-system, og vi vil gerne have dig med på rejsen! Aftenens formål er blandt andet at give indblik i alle de muligheder og funktioner, som Odoo er i stand til at tilbyde din virksomhed, samt et unikt indblik i, hvordan systemet virker. 

Formålet med Odoo Roadshow er ikke blot at give kendskab til de uendelige muligheder, som Odoo giver, men handler i høj grad også om at netværke med ligesindede

​​LÆS MERE OM O​​​​DOO 

E. KRAG A/S og VK DATA

I 2018 indledte E. Krag og VK DATA et samarbejde. E. Krag er et firma, med lokation i Sønderjylland, der specialiserer sig i levering af store mængder råstoffer til det danske og tyske marked. 

E. Krag arbejdede tidligere med et gammelt DOS-baseret system og ledte efter noget nyt, der kunne understøtte følgende dagligdagsproblemer: 
- Håndtering af direkte leverancer fra leverandør til kunde uden lagertransaktioner (ikke drop shipment)
- Håndtering af deres råstoffer på lager.
- Håndtering af produktionsflowet af 25kg foliesække, big bags og sortering af sten. 
- Bankintegration.
- Statistik og nøgletal. 
Valget faldt på VK DATA og Odoo ERP-system og der blev hurtigt stablet en workshop på benene, hvor en demo af Odoo blev gennemgået - E. Krag var ikke i tvivl om, at det var den vej, de skulle gå! De har nu både standard- og skræddersyede apps i deres løsning. 

Siden samarbejdets start har E. Krag fået alle deres dokumenter digitaliseret i et fuldt transparent system, hvilket også betyder, at de har alle deres data samlet på ét sted. Samtidig er der mulighed for omfattende dataindsamling, der giver overblik og effektivisering af deres arbejdsopgaver. 

E. Krag ved ikke på forhånd, hvad de skal fakturere, før de får en regning fra deres leverandør. Håndteringen af dette problem er ret komplekst for de fleste systemer, og E krag brugte, inden Odoo, et Excel ark til at holde styr på deres data. Problemet kræver en skræddersyet løsning, der skal skabe overblik og gøre det nemt at holde styr på deres data. Heldigvis har VK DATA udviklere in-house, der kan udvikle skræddersyede løsninger og apps, og E. Krag har nu fået løst deres problem. Faktisk udtaler Lars Krag Andreasen (CEO), at de endnu ikke har haft et problem, der ikke havde en løsning. De føler derfor, at de med Odoo og VK DATA står med en løsning og en partner, der gør dem godt fremtidssikret - De bruger nu Odoo til alting!
 

KONTAKT MIG OM OD​​​​​​OO 

Firma Logoer, vk data odoo solutions, E.Krag råstoffer a/s

Hvorfor skal du vælge en Odoo partner? 

Med VK DATA som din Odoo partner, får du ikke bare et af markedets bedste ERP-systemer, men du får også en partner, der sætter sig ind i din forretning og dine forretningsmæssige behov. Vores vigtigste opgave som din partner er, at effektivisere din arbejdsgang i hverdagen, så du har tid til at koncentrere dig om dine vigtigste opgaver, mens din virksomhed vækster. 

VK DATA er Danmarks fortrukne Odoo partner.
 Det er vi blandt andet fordi vi har specialister og udviklere in-house, der altid er klar til at hjælpe dig med dine specifikke behov. Samtidig er vi med dig på hele implementeringsrejsen - også
 EFTER Go-live. 
Vi sætter en stor ære i, at have en bred forretningsforståelse på tværs af brancher, sådan at vi altid er et skridt foran og kan hjælpe dig med, hvorfor der kan være problemer eller udfordringer i dine arbejdsprocesser.
 
Desuden kan vi hjælpe med håndteringen af den nye bogføringslov. 

Vi glæder os til at snakke med dig om dine forretningsønsker!  


KONTAKT MIG