facebookpixel
 
7373 8888

Drag & drop


Bare drag & drop de nødvendige snippets og få lavet en funktionel og flot hjemmeside, der kan præsentere din virksomhed og dine produkter på en professionel måde.

Åben din hjemmeside app, lav en hjemmeside og tilføj indhold, efterhånden som din forretning udvikler sig: Webshop, kundeportal, events, blog, chat, nyhedsbreve og meget andet.

Odoo webshop
Odoo branding

Dit brand - Din hjemmeside

Få en hjemmeside, der kan tilpasses sig dit brand og din stil. Branding er afgørende for en virksomheds succes. Odoo giver dig værktøjerne til at opnå den succes.

Du vælger en skabelon eller vi hjælper dig med at designe din hjemmeside. Billeder og tekster er altafgørende for at du bliver fundet på Google og at dine kunder finder din virksomhed interessant og up-to-date.

Det kan vi selvfølgelig også hjælpe dig med, da vi har en grafiker i vores webteam, der er dygtig til at beskære, optimere og sammensætte billeder.Intro video til opbygning af dine hjemmeside

Se hvor let du kan opbygge din egen hjemmeside med indhold og billeder

 

 
 


Vi har flere muligheder for at hjælpe dig videre


Start med en hjemmeside eller køb hele pakken med integreret Odoo økonomisystem 

Er du på udkig efter et system der kan håndtere både din hjemmeside, dine kundeemner (CRM), din webshop, dit finansbogholderi,
e-mailmarketing og meget mere, altså - alt i ét system - der vil være med til at spare dig mange penge?

Så læs mere om alle de Odoo standard apps du kan få stillet til rådighed til at drive din virksomhed. Læs mere her

 

Ønsker du at vi ringer dig op - så klik på knappen og vi vil kontakte dig snarest muligt.

Ring Mig Op