Ubiquiti og Unifi serviceaftale

Med følgende serviceaftaler får du overvågning af netværk med fokus på stabilitet.
Du kan løsrive din virksomhed fra netværksproblemer og samtid få service på opdatering af hard- og software.
 

Kontakt osHvad er Ubiquiti?


Ubiquiti har alt lige fra inden- og udendørs Access Points, til antenner, der kan sende op til 100+ km. Alle deres Access Points kan udnytte Power over Ethernet (PoE), hvilket gør det muligt at modtage strøm over et netværkskabel. Ubiquitis hurtige indendørs Access Point kan sende op til 122 meter, med en hastighed på 1300Mbps, og deres Long Range model kan sende op til 183 meter, med en hastighed på 300Mbps. 

Den hurtigste udendørs model kan levere en hastighed på 1300Mbps, og sende helt op til 183 meter. 

Du får en software baseret controller, der har en oversigt over alle dine Access Points - fra samme controller kan du vedligeholde og administrere alle dine Access Points centralt. 

Ud over det trådløse netværk, har Ubiquiti også IP kamera til overvågning af din virksomhed - disse kameraer kan tilgås fra din computer, tablet eller mobil gennem et web interface. 

VK Data, Ubiquiti, acces point, netværk, PoE, internet, wifi

Ubiquiti unifi netværk

 

Forbedr din internetoplevelse med Ubiquiti UniFi, den pålidelige og skalerbare netværksløsning. 

Med en høj ydeevne og avanceret sikkerhed, er UniFi ideel til både små virksomheder og større institutioner. 

Opnå hurtigere hastigheder og bedre sikkerhed uden at sprænge budgettet. Opgrader dit netværk med UniFi – hvor teknologi møder effektivitet.


LÆS MERE  


Fordele ved Ubiquiti og Unifi

DRIFTSSIKKERT

Du får driftssikkert og skalerbart udstyr.

OVERBLIK

Du får overblik og kontrol over dit netværk.

TEKNOLOGI

Ubiquiti understøtter de nyeste teknologier.

WIFI

Få et stærkt WIFI, der dækker både dine kunder- og din virksomheds behov. 

FEJLSØGNING

Med Unifi service aftale får du fejlsøgning ved nedbrud. 

SERVICE

Få personlig service og notifikationer om fremtidige ændringer på enheder.

 


Hvorfor vælge Ubiquiti og Unifi?

Det er vigtigere i dag end nogensinde, at have et sikkert og pålideligt netværk - samtidig med, at det er hurtigt, velfungerende og driftssikkert, uanset hvor du befinder dig. Derfor har vi selvfølgelig den bedste netværksløsning til dig og din virksomhed.

For at kunne imødekomme denne efterspørgsel, forhandler vi netop et af markedets bedste netværksprodukter som er Ubiquiti netværksudstyr. 

Ubiquiti leverer et driftssikkert netværk, og har ydermere en nem brugeradministration med gode muligheder for både op- og nedskalering af netværket.


Ubiquiti Unifi, anti-virus, anti-spam, indholds-filtrering.

Hvad er Unifi serviceaftale? 

Med Unifi serviceaftalen får du adgang til Unifi Security Gateway serien, der indeholder Anti-virus, Anti-spam og indholds-filtrering, som sørger for, at computerne i din virksomhed ikke bliver smittet med skadeligt software. Beskyttelsen påvirker selvfølgelig ikke hastigheden på gatewayen.

Køber du en Unifi serviceaftale, får du en PRO WIRELESS Controller med aktiv serviceløsning. Vi vedligeholder controller software og firmware til Access Points, samtidig med, at vi administrerer og vedligeholder jeres trådløse netværk gennem en controller, der står placeret hos VK DATA. 

Vi ved at din virksomhed kan have specielle behov og derfor kan en løsning være meget forskellig fra virksomhed til virksomhed. Vi ønsker derfor at tage en dialog, hvor vi klarlægger din virksomheds behov, sådan at du får den helt rigtige løsning, der passer til din virksomhed.


Ønsker du at blive ringet op?

UDFYLD FORMULAREN HERUNDER, SÅ RINGER VI DIG OP HURTIGST MULIGT.