Navn: Sjeldani Boligadministration

Land: Danmark

Industri: Boligadministration

Størrelse: 11
Web: sjeldani.dk

 Løsningen 


Virksomheden:

Sjeldani Boligadminstration A/S er en boligadministration i København, der har mange forskellige kunder – både store og små boligforeninger, som hver især har særlige behov og ønsker til administration.

Fælles for alle deres kunder er deres ønske om rådgivning på højt fagligt niveau – også om nye regler og muligheder.

Sjeldani hjælper med at gøre individuelle ønsker og idéer til virkelighed – uanset om det er et ønske om at få altan eller tiltag til at ændre beslutningsprocessen i foreningen.

 

Udfordringer: 
Sjeldanis forhenværende løsning skulle udfases i sin nuværende form og der var derfor mulighed for at tænke anderledes mht. design og struktur samt udrulning af mere end 140 portaler.


Løsning:  
Løsningen er bygget op i Drupal CMS version 8. Der er både lavet et website til Sjeldani Boligadministration og og et subsite til alle foreninger der styres af Sjeldani Boligadministration, så de har en dedikeret website til informationer og dokumenter for både beboere og bestyrelsesmedlemmer.

VK DATA har udarbejdet websitelayout i samarbejde med Sjeldanis administration. Sideløbende er der lavet integration til Vitec i forhold til dokumenthåndtering og visning af regnskaber mm. Hosting af websites foretages af VK DATA's hostingcenter Conviator. 

Målet er et større fokus på administrationsfordele, ved let at kunne styre informationer, dokumenter og adgange til ejendommens beboere og minimere arbejdet med opbygning af website og intern kommunikation.


Evaluering:
Det er nu muligt for administrationens IT afdeling at udrulle et helt website ved brug af en guide og der er minimum af opsætningstid forbundet med dette, fortæller direktør Carsten Volden.

Et nyt website kan være klar til brug på 1 dag med div. tilretninger af standardtekster og formularer. Tiden til administration af denne del er derfor blevet minimeret kraftigt og vedligeholdelse er ligeledes givet til bestyrelsen eller administrator i de enkelte boligforeninger.  Dette frigiver tid til Sjeldani Boligadministration til at kunne give en optimal service og rådgivning til deres foreninger.                                            

      Company team

      Sjeldani Boligadministration

      Direktør Carsten Volden